ŠTA MU BI? Prve fotografije UHAPŠENOG Miljkovića će vas ZGROZITI: Cereka se sa LISICAMA na RUKAMA, a onda i...
Marko Miljković, Foto: M.M./ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

ŠTA MU BI? Prve fotografije UHAPŠENOG Miljkovića će vas ZGROZITI: Cereka se sa LISICAMA na RUKAMA, a onda i...

Zbog sukoba našao se na stubu srama

Objavljeno: 09:05h

Kao što smo već pisali, policija na Novom Beogradu sinoć je uhapsila Marka Miljkovića, a po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva odredila mu zadržavanje do 48 sati.

On je prvo došao u sukob sa komšijom, da bi zatim vređao, pretio i čak pokušao da udari jednog policajca, prenose mediji.

Marko Miljković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rodjen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru. Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine", kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sada su se pojavile fotografije na kojima ga izvode iz Urentnog sa sve lisicama na rukama. Marko se cerekao, smejao, vikao, pričao sa okuljenim medijima dok je ulazi u automobil...

Bio je u pratnji dva policajca, u hodnicima bolnice je vikao "da je dobio batine", a potom je prebačen u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:16

ESPRESO: Pogledajte neverovatan snimak: Marko Nikolić svojim leđima vuče avion

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.